Raqamli ta’lim muhitida innovatsion pedagogik texnologiyalar - Uzaqov Nomozali Hamdamovich (Fergana methodical school, 2026)
Mazkur maqolada o‘quv jarayonida qo‘llaniladigan zamonaviy innovatsion texnologiyalar ko‘rib chiqilgan. Oliy ta’lim tizimini yanada rivojlantirish maqsadida bir qancha adabiyotlar tahlil qilinib, innovatsion ta’lim texnologiyarini qo‘llash orqali ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan chora-tadbirlar xususida to‘xtalib o‘tildi. Dars mashg‘ulotlarini olib borishda bugungi shart-sharoitlardan kelib chiqgan holatda ijodiy fikrlaydigan pedagogik kadrlarning axborot kommunikatsiya texnologiyalaridan keng foydalanishlari uchun tarkibiy tuzilma tavsiya etilgan.